Принцеса Шарлот определено има красотота на майка си Кейт Мидълтън,

...
Принцеса Шарлот определено има красотота на майка си Кейт Мидълтън,
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот и лейди Кити Спенсър – като две капки вода

Принцеса Шарлот несъмнено има красотота на майка си Кейт Мидълтън, очите на татко си – принц Уилям, чара на чичо си – принц Хари, както и доста поразителна аналогия с лейди Кити Спенсър, племенницата на принцеса Даяна.

28-годишната манекенка Кити показа нова фотография от детството си в Инстаграм, на която ясно се вижда изключителната й аналогия като дете с четиригодишната щерка на Уилям и Кейт. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 1, 2019 at 1:15am PDT

Според близки до кралското семейство, Шарлот е извънредно уверена и обича вниманието. Понякога тя даже се съревновава с шестгодишния си брат Джордж, както вършат множеството братя и сестри. Караниците се въртят към общоприетите неща – кой коя играчка да вземе и кое детско да се гледа по малкия екран. Въпреки дребните търкания принцесата обича да играе с братята си и е доста изобретателна, като често изработва с родителите си разнообразни неща. 
   View this post on Instagram           
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 1, 2019 at 2:31pm PDT

Лейди Кити Спенсър, както можете да видите и от фотографията по-долу, се оказва много по-палава от дребната принцеса. Поведението на Кити често провокира разнопосочни мнения, като изключително коментирани са връзките ѝ с много по-възрастни от нея мъже. Тя често е сравнявана с красивата си вуйна и (вече покойна) баба на принцеса Шарлот. Със сигурност тази аналогия е помогнала на девойка Спенсър да построи кариера в модните среди, като от години тя работи като модел и има редица корици и ревюта зад тила си. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Dec 20, 2018 at 6:52am PST

Най-вероятно и приликата с огромната чародейка Шарлот ще се окаже един от възможностите на Кити за още малко популярност. Едно е несъмнено, гените на семейство Спенсър като се изключи че са мощни, са и положителни. И лейди Даяна, и лейди Спенсър са същински хубавици, несъмнено в такава ще се трансформира и сладката принцеса Шарлот. 

 
Най-скъпите годежни пръстени на кралските особи
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР