Принц Уилям стана патрон на благотворителна организация, близка до сърцето

...
Принц Уилям стана патрон на благотворителна организация, близка до сърцето
Коментари Харесай

Уилям стана патрон на любима организация

Принц Уилям стана патрон на благотворителна организация, близка до сърцето му, предадоха от „ Daily Mail “. Той ще показва „ London`s Air Ambulance “. Основана през 1989-а, тя дава незабавни въздушни медицински услуги в английската столица.

Уилям е някогашен водач, работил за „ East Anglian Air Ambulance “ в продължение на 18 месеца сред 2015-а и 2017-а.

„ Негово кралско височество персонално е ставал очевидец на въздействието, което службите за незабавна помощ оказват на пациенти с сериозни пострадвания “, гласи формалното изказване от Кенсингтън.

Принцът ще си партнира с организацията за повторно. През 2019-а Уилям бе патрон на специфичната акция на „ London`s Air Ambulance “ по случай 30-я й празник. През януари същата година той посети здравното заведение „ Royal London Hospital “, където се срещна с клиницисти, парамедици, водачи и разнообразни членове на екипажа и се качи за едно кръче в хеликоптера на болничното заведение. През ноември той се появи на формалната церемония вечеря на организацията. Персоналът въодушевено го назова „ един от тях “.

„ За нас е чест, че херцогът на Кеймбридж избра да стане наш патрон, откакто ни опозна предходната година. Той в действителност схваща нашата работа и е изцяло наясно, че всяка секунда е от голяма важност при изключителна обстановка “, разяснява основният изпълнителен шеф на „ London`s Air Ambulance “ Джонатан Дженкинс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР