Принц Уилям отправи предизвикателно послание по време на концерта си

...
Принц Уилям отправи предизвикателно послание по време на концерта си
Коментари Харесай

Принц Уилям отправи скрит намек към Хари и Меган по време на речта си

Принц Уилям насочи предизвикателно обръщение по време на концерта си за коронацията на крал Чарлз - и видимо насочи " шеговит намек " към принц Хари и Меган Маркъл.

Принцът на Уелс произнесе прочувствена тирада, отдадена на татко си, която провокира аплодисментите на хиляди хора.

Той съобщи, че починалата кралица би била " горда майка ", виждайки по какъв начин синът ѝ е коронясан за крал, и благодари на своя баща за неговата отдаденост.

Но той също по този начин като че ли направи намек с изречението, което произнесе: " Всички ние можем да живеем в работа. Службата е универсална. "

 Уилям

Много хора се включиха в Туитър, откакто чуха думите на Уилям - като мнозина считат, че това е било избрана задявка към Хари и Меган.

Един от почитателите побърза да разяснява: " Служба, Хари. Чуваш ли това? Не е безвъзмездна разходка. "

" СЛУЖБА. Нещо, което Хари не схваща ", добави различен.

Когато Хари и Меган скандално за някои взеха решение да се откажат от живота си като работещи кралски особи, Бъкингамският замък разгласява изказване за отдръпването им от отговорностите им.

То гласеше: " След диалози с херцога, кралицата написа писмо, в което удостоверява, че при отдръпването от работата на кралското семейство не е допустимо да продължи с отговорностите и отговорностите, които идват с живота на социална работа. "  

Те отвърнаха на удара, като разгласиха свое лично изказване, което гласеше: " Всички ние можем да живеем живот в работа. Службата е универсална. "

По това време то провокира дискусия, като мнозина акцентираха, че в този момент те ще правят повече комерсиална работа и по-малко за благотворителни организации, с цел да се устоят финансово.
А ето кои бяха най-запомнящите се думи на Уилям:
" Искам да кажа няколко думи за татко ми и за какво считам, че този уикенд е толкоз значим ", продължи той.

 Уилям

" Както сподели моята баба, когато я коронясваха, коронациите са декларация на нашите очаквания за бъдещето.

" И аз знам, че тя е там горе, с любов ни следи. Тя щеше да бъде горда майка. "

В края на огромния си миг Уилям отдаде последна респект на обичания си татко, която остави мнозина в сълзи.

" Татко, всички ние толкоз се гордеем с теб ", сподели Уилс. " Поемам ангажимент да послужвам на всички вас. На краля, на страната и на Обществото на народите. Бог да пази краля! "

Нямаше директно взаимоотношение сред Хари и Уилям, като уредниците се погрижиха те да не се конфронтират един с различен.

Херцогът на Съсекс беше седнал на третия ред, тъй че не беше покрай принца и принцесата на Уелс.

 Хари

Но имаше един миг, в който Хари реагира на Уилям при започване на церемонията.

Докато Уилям и Кейт се придвижваха към местата си, Хари погледна брат си и извърши жест на " игнориране ", съгласно специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс. Тя сподели пред Mirror:
" Хари извърши нещо, което изглеждаше като чудноват акт на игнориране или отклонение на вниманието, до момента в който татко му, брат му и снаха му вървяха в върволица пред него.
" Хари гледаше нагоре, когато Чарлз, Уилям и Кейт дойдоха, с цел да минат около тях, само че откакто погледна татко си, Хари обърна глава, с цел да си приказва още веднъж с Едуардо в основен миг от церемонията, когато всички погледи и внимание бяха ориентирани към идването на Чарлз и Уилям. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР