Принц Уилям говори за любовта си към австралийската рок банда

...
Принц Уилям говори за любовта си към австралийската рок банда
Коментари Харесай

Каква музика слуша принц Уилям

Принц Уилям приказва за любовта си към австралийската рок тайфа AC/DC и за музикалните усети в фамилията си в подкаста " Prince William: Time To Walk ", който е записан за Apple в интерес на психологичното здраве, съобщава Агенция Франс Прес.

Уилям показа, че слуша парчето " Thunderstruck " на групата от 1990 година, с цел да се настрои за работната седмица.

" Няма нищо по-хубаво в понеделник заран, когато след уикенда със сънливи очи се опитваш да се върнеш към работната седмица ", споделя принцът, който е втори в последователността на наследяване на английския престол след татко му принц Чарлз.

Уилям също по този начин приказва за майка си принцеса Даяна, която е усилвала звука на осемдесетарския шлагер " The Best " на американската певица Тина Търнър, с цел да облекчи безпокойството на двамата с брат му Хари, до момента в който ги връща с колата в пансиона след празниците.

" Майка ми пееше с цялостно гърло, до момента в който кара ", споделя Уилям, като добавя, че от време на време към тях се включвал и служителят на реда, който ги охранява в колата.

Баща на три деца, принц Уилям показа още, че шестгодишната принцеса Шарлот обича да танцува на песента " Waka Waka " на колумбийската звезда Шакира, до момента в който по-малкият й брат – тригодишният Луи, се пробва да я имитира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР