Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки

...
Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки
Коментари Харесай

Принц Луи открадна шоуто с очарователните си реакции на балкона на Бъкингамския дворец

Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския замък, запушвайки ушите си с ръце по време на авиошоуто по случай платинения празник на прабаба му кралица Елизабет Втора, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Преди грандиозния въздушен театър 4-годишният Луи беше видян да беседва с кралицата ,

която с брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот галено назовават "Ган Ган ".

Луи, третото и най-малкото от децата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин,

сподели разнообразни изражения на лицето и реакции по време на появяването на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък.

Ревът на прелитащите над главите им самолети евентуално е бил прекомерно мощен за дребния принц, който в един миг стисна крепко ушите си с ръце, с компактно затворени очи и необятно отворена уста.

В разнообразни моменти принц Луи може да бъде забелязан да закрива очите си, да се хваща за главата ,

да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона.

Луи не е първото дете, видяно да запушва ушите си по време на авиошоуто над Бъкингамския замък. На сватбата на родителите му през 2011 година дребната Грейс ван Кутсем направи същото и даже сбърчи нос тъкмо когато брачната двойка се целуна на балкона. Снимката стана една от най-хубавите на деня.

Луи се открои и с моряшкия си костюм, напомнящ на този, носен от татко му при появяването на кралското семейство на балкона

на Бъкингамския замък през 1985 година Тогава Уилям е дружно с родителите си принц Чарлз, който държи дребния му брат Хари, и усмихващата се принцеса Даяна.

Междувременно Джули Андрюс - огромната дама на английската кино, театрална и музикална сцена ,

поздрави кралица Елизабет Втора за платинения празник във видео обръщение, показано от Би Би Си Нюз. "Ваше Величество, добре си припомням прелестната тирада, която произнесохте на 21-ия Ви рожден ден. Тогава се ангажирахте да служите на Англия и Британската общественост и имам възприятието, че през всичките тези години не изневерихте на това заричане. Бих желала да ви изкажа най-сърдечните си поздравления, госпожо! И да ви благодаря ", споделя 86-годишната Андрюс, представена от ДПА.

Агенцията оповестява също, че съгласно английската Метеорологична работа има възможност гръмотевична стихия да връхлети

Лондон в събота вечерта, когато е огромният концерт "Парти в двореца " по случай платинения празник от възкачването на кралица Елизабет Втора на трона.

Около 22 000 души се чака да се съберат пред Бъкингамския замък за шоуто, което ще продължи два часа и половина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР