Принц Хари присъства днес на коронацията на своя баща Чарлз

...
Принц Хари присъства днес на коронацията на своя баща Чарлз
Коментари Харесай

Принц Хари даде важен знак на баща си след коронацията

Принц Хари участва през днешния ден на коронацията на своя татко Чарлз Трети в Уестминстърското абатство, само че по-късно не се появи с него на балкона на Бъкингамския замък, отбелязва Ройтерс.

До началото на предишния месец не беше ясно дали Хари, който в този момент живее оттатък океана - в американския щат Калифорния, въобще ще участва на историческото събитие след доста обществен спор със фамилията си.
-->
38-годишният деец от английската войска, служил в Афганистан, в последна сметка пристигна в Уестминстърското абатство ухилен и облечен в утринен костюм, носейки медалите си на гърдите си. Принц Хари обаче бе чак на третия ред, за разлика от своя по-голям брат - престолонаследника принц Уилям, който бе на видно място. При това Хари, който към този момент не е " работеща кралска персона ", нямаше никаква публична роля на церемонията.

Съпругата му Меган и двете им дребни деца обаче останаха в Съединени американски щати. По-голямото, Арчи, навършва през днешния ден четири години и се счита, че Хари желае да се прибере при фамилията си допустимо най-бързо, показва Ройтерс.

Някога по-малкият наследник на Чарлз Трети беше един от най-популярните членове на английското кралско семейство и сватбата му с американската актриса Меган Маркъл в замъка Уиндзор през май 2018 година се трансформира в грандиозно събитие, провокирало всеобщ възторг. Решението му да се откаже от отговорностите си като " кралска персона " и разривът с неговото семейство обаче раздели публичното мнение.

Коментатори обявиха, че в случай че принц Хари се беше появил на балкона, това би било знак, че се е помирил със своето семейство след разрива, отбелязва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР