Принц Хари и Меган Маркъл изненадващо са си взели няколкомесечна

...
Принц Хари и Меган Маркъл изненадващо са си взели няколкомесечна
Коментари Харесай

Меган съкрушена, планът се обърка

Принц Хари и Меган Маркъл изненадващо са си взели няколкомесечна почивка, преди да разгласят бъдещите си проекти, съобщи кралски източник. Цялата тръпка към новите им проекти отиде на кино.

Очакваше се херцозите на Съсекс да разкрият новата си марка и благотворителна фондация още тази седмица, само че наподобява, че те първо ще си отдъхнат, преди да се впуснат в следващи „ завършения “.

Твърди се още, че Хари се двуоми по отношение на дали да се откри в Съединени американски щати и още не е подал документи за зелена карта. Както стана ясно, принцът и Маркъл се реалокираха в Ел Ей, с цел да бъдат по-близо до майка й Дория. Пандемията обаче е осуетила проектите им и двете още даже не са се виждали, макар че херцозите живеят на няколко километра от госпожа Рагланд.

„ Меган е съкрушена, тъй като това беше смисълът на Мегзит 2. Дория би трябвало доста да се пази поради възрастта си, а Хари и Меган съблюдават прецизно направленията на експертите “, разяснява неизвестен източник пред „ The Sun “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР