Принц Филип живя живота си в сянката на своята съпруга

...
Принц Филип живя живота си в сянката на своята съпруга
Коментари Харесай

Какво наследи кралицата от принц Филип

Принц Филип живя живота си в сянката на своята брачна половинка Елизабет Втора, само че след гибелта му се приказва повече от всеки път за неговия принос към кралския двор и за всичко, което остави след себе си.
 Кейт Мидълтън, погребението на принц Филип и тайното обръщение на херцогинята на Кеймбридж
Скритото обръщение на Кейт

Отново тъкмо в задачата

Той ще бъде запомнен с десетилетия отдаденост и извършване на дълга си до дъно. А за кралицата ще остане и най-голямата опора в живота, същинският глава на фамилията. Оказва се обаче, херцогът на Единбург е съумял да натрупа и доста положение по време на дългите години вярна работа на короната.

Според финансови специалисти, принц Филип е имал над 10 милиона паунда (близо 14 милиона долара). Но огромна част от това благосъстояние не е в пари, а в скъпи дарове, които е получавал - най-много разнообразни творби на изкуството, както и книги, бижута и медали.
 Снимка 526364

Четирите деца и внуците на херцога на Единбург ще наследят част от скъпата му сбирка, само че по-голям % от нея ще остане за неговата брачна половинка - кралицата . Картините, които има приживе, ще станат част от най-голямата част сбирка в света - тази на английското кралско семейство, предава Geo News.
 Принц Филип, брачният партньор на Елизабет Втора и какво не знаем за живота на починалия херцог на Единбург
Принц Филип - живот като на филм

От буйно дете до най-голямата опора на кралицата

Принц Филип има и скъпо завещание от своя татко, който е принц на Гърция и Дания. А източници от двореца разясняват, че дрешникът му е бил много по-празен от този на един средностатистически банков чиновник. И това е следващото доказателство за неговата отдаденост и мъжество.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР