Принц Джордж и принцеса Шарлот ще присъстват на погребението на

...
Принц Джордж и принцеса Шарлот ще присъстват на погребението на
Коментари Харесай

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще участват в траурното шествие в памет на кралица Елизабет II

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще участват на погребението на кралицата и ще се включат в шествието до Уестминстърското абатство зад ковчега с тленните остатъци на Елизабет II дружно със своите  родителите Уилям и Кейт, оповестява DailyMail.

Целият свят е насочил поглед към Лондон, където през днешния ден ще бъде заровена кралица Елизабет II. Джордж и Шарлот, които са втори и трети в линията за заместничество на трона, ще вземат участие в днешното шествие, което ще бъде поведено от крал Чарлз III.

Снощи беше доказано, че принцът и принцесата на Уелс - Уилям и Кейт ще бъдат съпроводени от принц Джордж (9 година ) и принцеса Шарлот (7 г.). Най-младите представители на английската монархия за първи път ще имат водеща роля в сходно значимо събитие. 

Предполага се, че принц Джордж и принцеса Шарлот ще пътуват дружно с майка си Кейт и кралицата-консорт Камила в кола до Уестминстърското абатство, вместо да вървят пеш по цялата дължина на шествието. Младите кралски особи ще се причислят към своите родители за процесията до мястото на финалното поклонение.

Милиони жители на короната в Обединеното кралство и милиарди фенове по света ще гледат погребението на кралица Елизабет II. На службата ще участват най-влиятелните мъже и дами на планетата, като измежду тях ще бъдат президенти, министър председатели и кралски особи от цялото земно кълбо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР