Много лошо е положението в държавата. Първият път ни се

...
Много лошо е положението в държавата. Първият път ни се
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на правителство, не ми поставяйте условия

Много неприятно е ситуацията в страната. Първият път ни се случи 2009 година най-голямата финансова рецесия в света. После ни се случи миграционната рецесия - Европа се разбуни, ние с Младен, с Терзийски бяхме образец за нулева миграция. Тамън по-късно потегли всичко, пристигна коронавирус рецесията. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на акцията на партията в София - област, което се организира в Самоков.

" Малко ме тормозиха депутатите от ГЕРБ, тъй като са млади още и не сезират коварството. Аз съзрях коварството, когато направих всичко допустимо да го има това държавно управление, а те си измисляха все нови и нови неща ", съобщи Борисов.  

Той съобщи, че " Продължаваме промяната " били смачкали своя съдружен сътрудник - " Демократична България ": " Като гледате подредбата на листите им, това е видно, а им взеха правото на глас ".

" Кои са евроатлантическите партии? Ние, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. С " Възраждане " не може, с Българска социалистическа партия не може. Това са наличностите, които като виждам социологията, там са ", сподели още Борисов.  

Той бе безапелационен, че ГЕРБ ще бъде водещата партия, в случай че би трябвало да се сформира държавно управление: " ГЕРБ ще бъде водещ при сформиране на държавно управление. Не ми поставяйте условия (бел. от ред. - обръща се към " Продължаваме промяната " ), тъй като няма да ме намерите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР