Приложението за мобилни телефони Waze, което предлага услуги в областта на навигацията,

...
Приложението за мобилни телефони Waze,
което предлага услуги в областта на
навигацията,
Коментари Харесай

COVID-19: Waze отчита 60% глобален спад в пътуванията с автомобили

Приложението за мобилни телефони Waze, което предлага услуги в региона на навигацията, пътната конюнктура и позиционирането на полицейски патрули, и е част от колоса Гугъл, анонсира данни за свободното придвижване с коли във времената на пандемията COVID-19.

От Waze споделят, че на фона на генерираните данни, от компанията наблюдават трагичен всеобщ застой в употребата на транспортни средства, като средният индикатор за целия свят, който цитират от компанията е за спад от 60% в сравнение с интервала 11-25 февруари.

за една от най-сериозно засегнатите от пандемията COVID-19 държави- Италия, сочат спад от 90%, около 80% за Франция и Испания, и към 60% за Съединени американски щати.

От Waze са стартирали и няколко социално отговорни акции, като тези в сътрудничество с WhyHunger и No Kid Hungry в Съединени американски щати, както и нови функционалности на приложението си, с които акцентират върху обектите (хранителни и нехранителни), които предлагат алтернативни благоприятни условия за осъществяване на доставки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР