Приложението Rush повишава приходите на Shopify – базираните сайтове и

...
Приложението Rush повишава приходите на Shopify – базираните сайтове и
Коментари Харесай

Български стартъп помага на онлайн магазините по света да печелят повече от съществуващите си клиенти

Приложението Rush покачва приходите на Shopify – основаните уеб сайтове и към този момент има над 2700 клиента от целия свят

 
-->
Електронната търговия е един от най-динамично разрастващите се цифрови сегменти в пост – коронавирус ерата. Нови онлайн магазини пораждат на процедура на ежедневна база, конкуренцията в множеството ecommerce сектори е извънредно сериозна и става все по-трудно един уебсайт да се открои в очите на клиента, да го стимулира за покупка и по-късно да резервира връзките си с него.

Българският стартъп е основан да реши тези проблеми за милиони електронни магазини, построени на платформата Shopify – една от най-широко публикуваните системи за онлайн продажби. Приложението, създадено от българския екип, разрешава на уеб страниците, работещи с тази платформа, да усилят своите междинни доходи от един клиент (т.нар. ARPU – Average Revenue Per User) и това към този момент е предиздвикало над 2700 онлайн магазини по света, в това число и огромни марки, да изберат Rush.

Какво е Shopify?

Това е бързо – разрастваща се платформа за електронна търговия, на която все още работят над 4 100 000 онлайн магазини на процедура във всички сегменти на търговията. Тя е желана от доста търговци, поради своя подсъзнателен интерфейс и разнородни принадлежности за основаване, персонализиране и ръководство на магазини, в това число елементарно прибавяне на артикули, ръководене на инвентара, култивиране на заплащания, следене на поръчки и доставки, връзка с клиентите и така нататък

Shopify е интегрирана с известни снабдители на платежни и куриерски услуги, и разполага с добре развита екосистема от тематики и разширения (приложения, плъгини), добавящи спомагателни функционалности към магазините. Платформата е доста лесна за потребление, позволявайки на хора без съществени механически знания да си основат магазин и да стартират да продават бързо. Освен това тя предлага хостинг на свои сървъри, което значи, че потребителите не би трябвало да се тормозят за този аспект от поддръжката на своите уеб сайтове. В добавка Shopify подсигурява и висока степен на сигурност, в това число SSL криптиране и отбрана от разнообразни типове офанзиви и лъжливи действия.

Тези преимущества вършат платформата желана от голям брой търговци по света, а българската започваща компания Rush – доста добре позиционирана да усили продажбите на всички тях.

Какво предлага Rush?

Българският стартъп е създал едноименното приложение за Shopify магазини, позволяващо на техните притежатели да покачат своите доходи от клиентите, които към този момент са създали поръчка. За задачата приложението усъвършенства връзката с тях в последващия интервал на следене на доставката на към този момент поръчани артикули.

Проектът наскоро получи финансиране от капиталовия фонд Eleven Ventures и притегли на позицията Главен изпълнителен шеф Марио Пешев – дълготраен бизнесмен, разработчик на програмен продукт, обучител и създател, профилиран в региона на уеб създаването. С дългогодишния си опит от създаването на WordPress уеб сайтове, приложения, както и от развиването на стотици огромни планове в Западна Европа и Съединени американски щати, в това число и такива с милиони месечни гости, той разполага с нужния опит и експертиза да форсира разрастването на ecommerce приложение като Rush.

Как да превърнем еднократните купувачи в повторни клиенти?

“Най-добрите благоприятни условия за нови продажби постоянно се крият в връзката с досегашните удовлетворени клиенти, които към този момент са избрали да създадат покупка от вас. Именно тук се крият големи благоприятни условия за напредък на онлайн магазините и възстановяване на тяхната конкурентоспособност. След като са създали поръчка, сред 93% и 96% от всички клиенти наблюдават нейния статус онлайн, а 37% я ревизират всеки ден. Това, което вършим в Rush, е да използваме тази ангажираност с цел да разтеглим опциите за нови продажби на онлайн търговците “ - показва Марио Пешев.

Приложението Rush към този момент е потвърдило своята успеваемост, увеличавайки доста приходите на стотици уеб сайтове , които го употребяват. То прибавя предложени артикули напряко в страницата за следене на предходна покупка, което усилва прихода от съществуващите клиенти с сред 2 и 7 %. Следвайки философията на самата Shopify за лесна приложимост, Rush също се конфигурира доста елементарно и на процедура се самообслужва.

Ефектът за търговците – хиляди долари спомагателни доходи

Благодарение на българското приложение огромни интернационалните онлайн търговци усилват приходите си от съществуващите клиенти с десетки, а в някои случаи и със стотици хиляди долари. Компанията Roma Designer Jewelry да вземем за пример е добавила 50 000 щ. $, употребявайки Rush, а при Primal Harvest този индикатор е впечатляващите 166 000 щ. $. Броят на клиентите към този момент приближава 3000, а с идването на Марио Пешев и неговата интернационална мрежа от уеб търговци, разработчици и сътрудници упованията са растежът занапред да се форсира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР