Приложението има опростен и елегантен интерфейс, с интуитивно управление(екранна снимка:

...
Приложението има опростен и елегантен интерфейс, с интуитивно управление(екранна снимка:
Коментари Харесай

OpenShot Video Editor – опростен и мощен видеоредактор


Приложението има банален и грациозен интерфейс, с интуитивно ръководство
(екранна фотография: OpenShot Video Editor)

OpenShot Video Editor е приложение, благодарение на което можете да създавате и редактирате видеоклипове с HD видеокачество. Програмата се отличава с грациозен и подсъзнателен потребителски интерфейс.

Основният прозорец се състои от три панела: област с файловете, преобразуванията и ефектите; времева линия; и плейър, където можеje да разглеждате вашите видео планове.

OpenShot Video Editor включва елементарна лента с принадлежности, само че по-голямата част от функционалностите за редактиране могат да бъдат открити посредством контекстното меню. Също по този начин можете безпроблемно да добавяте повече файлове и маркери, да „ зумвате ”, както и да вършиме скрийншоти.

За някои интерфейсът може да наподобява натоварен, само че функционалностите са добре подредени и задоволително интуитивни, с цел да не изпитвате проблеми в работата с приложението.

Създаването на  професионално изглеждащи клипове не е мъчно с OpenShot Video Editor
(екранна фотография: OpenShot Video Editor)

Козът на тази стратегия са нейните принадлежности за анимиране, които употребяват основни фрагменти. Налице е и опция за потребление на авансово заложена анимация за видеоклипа – функционалност, която ще е от изгода за начинаещите консуматори.

Ако имате повече опит с видео редактирането, може да създадете основни фрагменти ръчно. Програмата разрешава редактиране на всеки кадър, до момента в който не получите стремежи анимационен резултат.

Друга добра вест е разнообразието от HD формати, като Apple TV, Blu-Ray, YouTube-HD, Vimeo-HD и други, поддържани от приложението.

Можете безпроблемно да добавяте повече файлове и маркери, да „ зумвате ” и вършиме скрийншоти
(екранна фотография: OpenShot Video Editor)

След като приключите с редактирането, можете да експортирате видеоклипа в общоприети файлови формати, като AVI, FLV, MOV, MP4, OGG, MPEG и FLV. От друга страна, в случай че желаете да запазите настоящия прогрес, можете да запишете файла в OST формат.

В умозаключение, OpenShot Video Editor несъмнено е инструмент, благодарение на който ще доведете вашите клипове и слайдшоута до професионално качество.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР