Приказното създание, драконът, е бил боготворен от императорите в Китай.

...
Приказното създание, драконът, е бил боготворен от императорите в Китай.
Коментари Харесай

Драконът - символ на власт и пари

Приказното творение, драконът, е бил боготворен от императорите в Китай. Тъй като се има вяра, че неговата помощ носи огромното благоденствие. Драконът е знак на властта и парите.

Той може да бъде зелен, златен и червен. Драконът заема значимо място в учението за естетика с околната среда, наречено фън шуй. Ето за какво при неправилна приложимост драконът може да промени своята същина и да се трансформира в Змей.

Вижте главните правила за разположение на фигури и скулптури под формата на дракони в дома.

- драконът не обича водата. Поради тази причина е знак на ин и ян, а също по този начин и на фамилната обич сред мъжа и дамата. Тази обич може да бъде изобразена с два дракона, които играят с бисер. Изображението на дракона би трябвало да бъде наоколо до аквариум с рибки.

- погледът на дракона би трябвало да бъде извърнат към море или река. Двойка дракони, черни или кафяви, ще ви донесат благоденствие. В никакъв случай не насочвайте погледа на дракона към замърсен водоем или нечиста околност. Така ще си навлечете единствено неволя.

- не поставяйте змей в спалнята си. И то с червени очи.

- в случай че имате картина с изобразени върху нея дракони, то тя би трябвало да бъде в златна рамка. А драконите в нея – 1, 2 или 9. Задължително един от драконите би трябвало да бъде главен, а останалите да играя един тип на придружители. Ако това изискване не е изпълнено, благосъстоянието ви може да пострада.

- в никакъв случай не поставяйте до дракона тигър. Тези животни " ще влязат в борба ", което не е най-хубавото за вашата къща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР