Приказната история на принцеса Даяна и арабския плейбой Доди Ал-Файед

...
Приказната история на принцеса Даяна и арабския плейбой Доди Ал-Файед
Коментари Харесай

Скандалната истина за връзката на Доди Ал-Файед и Даяна видя бял свят близо 30 години след кончината им

Приказната история на принцеса Даяна и арабския плейбой Доди Ал-Файед става известно надалеч не е единствено история на неразрешената обич, нито пък магия и обаяние. Всъщност тази история се оказва добре премислен проект от бащата на Доди – свръх амбициозният милиардер Мохамед Ал-Файед.

 

Дъртият паралия, притежател на Харос, който се придвижи в по-добрия свят това лято на достолепната 94-годишна възраст накара хората от близкото му обграждане да извадят на показ истината към опита му да стане част от английската аристокрация.

 

„ Мохамед държеше Доди като куче на каишка. Синът му, към този момент на 42 години, бе напълно подвластен от него и безусловно некадърен самичък да взима даже и най-елементарни решения. Именно татко му го накара да стартира да излиза с Даяна, той даже им уреждаше срещите и избираше менюто “, разкрива пред „ Сън “ родственик на милиардера.

Ал-Файед-старши се бил фокусирал върху концепцията да бъде признат от висшите кръгове в британското общество. Въпреки, че направил големи вложения на Острова, закупувайки двореца на крал Едуард VIII и футболния тим „ Фулъм “ на него продължавали да гледат като човек втора употреба.

 

Египтянинът обаче се зарекъл, че ще пробие в кралското семейство и за задачата употребявал Доди. Той бил изучен в най-скъпите колежи в Париж и Швейцария. Използвайки го като инструмент в ръцете си, милиардерът наредил на сина си да скъса мигновено с тогавашната си другарка Кели Фишър и да стартира да ухажва Даяна. След като Фишър ги заплаши със съд поради негоден годеж, Ал-Файед-старши й затвори устата с обезщетение в размер на 500 000 $.

 

Доди водел изключително тежка битка с болните упоритости на татко си. непрекъснато му се налагало да излиза със засукани мацки като Джулия Робъртс и Брук Шийлдс, само че пък от Даяна искрено се гнусял. Той беснеел, че „ тази анемична кобила е като дърво в леглото “. Баща му обаче бил непреклонен и го заплашил, че в случай че не се стегне, ще разпредели благосъстоянието си сред останалите му четирима синове от втория му брак. Така на Доди, който нямал и ден трудов стаж му се наложило да преодолее отвращението си към принцесата на народа.

 

Мечтата на Мохамед била Доди да успее да забремени Даяна, с цел да се сроди с кралското семейство. До последния си мирис на тази земя египетският милионер твърдеше, че това в действителност се е случило и това е повода, заради която английските служби МИ-6 очистили Даяна и сина му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Доди ал-Файед Мохамед Ал-Файед Даяна принцеса Даяна принцесата на народа Джулия Робъртс Брук Шийлдс Кели Фишър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР