Райна се носи на крилете на любовта и запя за

...
Райна се носи на крилете на любовта и запя за
Коментари Харесай

Минава ли под венчило: Райна заговори за сватба

Райна се носи на крилете на любовта и запя за женитба. Всички се питат дали не е решила най-накрая да каже да на гаджето си. Двамата са дружно от няколко години, само че крият връзката си. Логично, тя толкоз претърпя около проявлението на показ връзките си с Константин.

“Мама сина дами ” е новото попълнение в репертоара на звездата на “Пайнер ”.

“Благодаря, Райна за всичко което правиш за националната музика – че създаваш толкоз пленителни песни, слушаеми аранжименти и мелодии, които непосредствено влизат в хоротеките из цялата страна! ”. “Любими създатели – Райна и Светльо Лобошки! Сърцето ми заигра от ритъма и вихъра на песента! Браво, Райна! Хубави празници с песните на тази красива българка! ” – пишат възхитени почитатели.

Райна в действителност не се задържа в България. Македонката  посети Колумбия неотдавна. Някои дори към този момент си задават въпроса по какъв начин съумява да пътува толкоз постоянно и на такива невероятни места.

Облечена в чудноват, пъстър гащеризон с голи плещи, Райна безусловно сияе. Тя пътешества в компанията на обичания си доктор Вергил Йерусалимов, който е ветеринарен доктор.

Всички фенове се питат дали красивата им фаворитка ще вдигне женитба. Времето ще покаже!

Източник: signal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР