Джулиана Гани е винаги с усмивка на лицето и изглежда

...
Джулиана Гани е винаги с усмивка на лицето и изглежда
Коментари Харесай

Неприятно: Джулиана Гани призна за страшна болест в семейството

Джулиана Гани е постоянно с усмивка на лицето и наподобява доста щастлива, само че е предходна не през едно и две тествания. Тя е една от най-добре справящите си звезди в „ Като две капки вода “.

Тя признава, че постоянно слабее, тъй като има насъбрани доста стрес и напрежение, а и поради настройката постоянно да се оправя съвършено.

Майка й цялостен живот и казвала, че упоритостта ще я съсипе.Tя изживява всичко доста прочувствено – не й се яде, не й се пие, все едно буца й е заседнала от толкоз страсти, веднъж дневно яде.

Именно с майка й  е обвързвано едно от най-тежките тествания е живота й.

" Най-голямото знамение, което се е случвало е, че майка ми преди три години имаше рак на корена на езика, само че с нейната мощ на мисълта и молитвите на брат ми, който всеки ден идваше при нея, тя се оправи и е добре! Сега даже ми оказва помощ доста в грижите за бебето, до момента в който съм ангажирана в " Капките ", разкрива Гани, потрисайки почитателите си.

Джулката, както всички я назовават, към този момент е претърпяла този призрачен интервал от живота си и сега е на крилете на щастието.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР