Прием в Резиденция Бояна организира днес заместник министър-председателят и министър

...
Прием в Резиденция Бояна организира днес заместник министър-председателят и министър
Коментари Харесай

Мария Габриел организира прием в Резиденция Бояна. Ето кой отиде


Прием в Резиденция Бояна провежда през днешния ден заместител министър-председателят и министър на външните работи Мария Габриел. Повод за това бе Денят на дипломатическата работа - 19 юли. 

" Ролята на българската дипломация е да спомага за мирното споразумяване на споровете и да отстоява националните ни позиции в интернационалните връзки ", съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков на отбелязването на Деня на българската дипломатическа работа.
-->
Българските дипломати са готови, те заслужават страната да обърне повече внимание на своето лице зад граница, акцентира Росен Желязков. По мое наблюдаване представителите на България в чужбина са почтени, почтени, честни и готови хора, добави той.

На отбелязването на Деня на българската дипломатическа работа участваха народни представители, представители на изпълнителната власт и на дипломатическия корпус в България.

В обществените мрежи депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова показа фотоси от събитието и сподели, че се причислява към " изказаните думи признателност към всички български дипломати и техните фамилии за упоритостта и отдадеността, с която извършват своя дълг за одобряването на престижа на България. Убедена съм, че и отсега нататък дипломатическата работа ще продължи да отстоява националния интерес в сходство с европейските демократични полезности ", приключи обявата си Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР