Причините да не останеш сингъл са точно толкова, колкото причините

...
Причините да не останеш сингъл са точно толкова, колкото причините
Коментари Харесай

Необвързани докато смъртта ни раздели

Причините да не останеш сингъл са тъкмо толкоз, колкото аргументите да си сингъл.

Ерудираните хора към мен, които имат облика на съвършен сътрудник, изпитват същински смут от уеб сайтове за запознанства, основаването на сериозна връзка и отдаването в нея. „ Жалко “ би споделил някой, само че в действителност ли е тъпо?

Има хора, основани да бъдат във връзка, и такива, които работят по-добре независимо, като свободни електрони. Никой не би трябвало да бъде съден поради това, по какъв начин се усеща по-добре.

Да, има случаи, когато човек, който минимум очакваш да стартира и да остане в една връзка за нескончаем интервал, основава най-красивите и постоянни връзки. Възможно е. Това се получава, тъй като аргументите да не си или да си сингъл са много сходни, само че пътят е дълъг и стръмен. По пътя постоянно виждаш и други случаи.

В свят, цялостен със себеподобни, от време на време е по-добре да останеш самичък и в това няма нищо ужасно, тъй като празната половина на едно двойно легло постоянно е за предпочитане.

Трябва да се почувстваш добре самичък, а оттова нататък може все в миналото да се почувстваш добре и в компанията на някой различен. Ако никой не вижда, а теб те нервира цялото проблематизиране на половата невярност, само че абсолютният игнор при деянията на прочувствена такава, то това е следващото доказателство, че е по-добре на този стадий да разчиташ на себе си, а не на някого към теб. Това не те трансформира автоматизирано в човек, който нещо не е наред. Напротив.

Има доста положителни аргументи да искаш да си самичък. Например свободата на избор да флиртуваш с който си поискаш и когато ти е кеф, да не се ангажираш и да избягваш ограничавания, които не понасяш.

Освен това е неуместно, когато хората се събират единствено поради боязън да не останат сами, все едно това е някаква жестока стигма.

Усещането, че се справяш по-добре без сътрудник, което те прави убеден, динамичната промяна на цели, които те съживяват, е доста по-добър вид от това да затъваш в затормозяваща връзка с човек, който не те схваща и лимитира.

Все повече се приказва и за половите разминавания, които тотално те отхвърлят от фамилиарност и непосредственост с хората. Първо избиват на безразборни връзки, а по-късно на последна изолираност. Защо да се стига до такава степен? Защо просто хората не одобряват своята добра причина да са сингъл, да си отдъхнат и да си починат от публичните условия, в които, в случай че си млад, здрав и твърд, по никакъв мотив не може да си и самичък.

Сякаш думичката „ самичък “ значи, че не може да се радваш на живота, че си един чудноват отшелник, който не може да понася живота си, а това е толкоз неуместно умозаключение.

Трудностите с възможни взаимоотношения постоянно се градят на горчив отминал опит. Липса на доверие в другия поради рани от остарял сътрудник, които си мислиш, че някой нов човек би трябвало да излекува. Не, ти би трябвало да се излекуваш самичък, тъй като думичката „ самичък “ в действителност е най-силната на света. Човек е едно цяло и до момента в който не се почувства като едно цяло с различен, е по-добре да бъде самичък. Иначе не гради нищо същинско, а принудително се впуска в кръгове на пъкъла и превъзмогване на страхове, за които не е подготвен даже да намерения.

Не е ужасно да си сингъл, ужасно е да си във връзка, която чувстваш като нова работна позиция, където би трябвало да се доказваш и да доказваш и на себе си, че там ти е мястото. Връзките не се пробват единствено с цел да си докажеш, че няма да се чувстваш по-добре с сътрудник. Връзките са за това да израснеш дружно с различен човек и в случай че не си кадърен, е по-добре да не опитваш.

Най-добрата причина да останеш сингъл от време на време не е, че не си разкрил верния човек, а че самият ти не си верният човек и би трябвало да имаш силата да промениш това, в случай че го желаеш. Но в случай че не го желаеш и се чувстваш добре, то какво по-хубаво от това.

Инфо: http://www.goguide.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР