Причината за смъртта на 34-годишния таксиметров шофьор Христо Трайков, починал

...
Причината за смъртта на 34-годишния таксиметров шофьор Христо Трайков, починал
Коментари Харесай

От какво всъщност умря таксиджията?

Причината за гибелта на 34-годишния таксиметров водач Христо Трайков, умрял в събота след кавга на пътя, към момента не е ясна. Това се разбра от известие на прокуратурата, пратено през днешния ден до медиите. Назначена е здравна експертиза и се чакат резултатите от нея. Случаят обаче остава затулен в тайнственост – проверяващите разполагат с спорни свидетелски показания.

Според очевидци на свадата, представени от Lupa.bg, младият мъж е умрял от задушаване, откакто си е глътнал езика. Никой от близките не е схванал какво се случва. Христо просто прежълтял и се свлякал безжизнен. Другото подозрение е, че може да се е споминал от сърдечен удар. От фамилията му обаче отхвърлят да е имал проблеми със сърцето. Братът на умрелия споделя, че бил извикан на помощ. При идването брат му седял в колата си и единствено показал кой го е удрял. Малко по-късно умрял.

Шофьорът почина в събота след кавга в столичния квартал " Разсадника ". Досега е изяснено несъмнено, че той е влезнал в неразрешена улица, където се засякъл с идваща отсреща кола. Между него и пътуващия в другия автомобил зародила кавга, която прераснала в пердах. Малко по-късно таксиметровият водач повикал брат си на помощ. Роднината твърди, че малко след идването му мъжът умрял.

Заради случая е задържан 23-годишен мъж, заяви прокуратурата. Той е арестуван за 72 часа и упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност. Данните по делото сочат, че той се е возел в колата на приятелката си, която се засякла с таксито. Тогава двамата мъже слизат от колите и стартира свадата. Спречкването прераства в пердах, по време на който приятелката на обвинения се обажда в полицията. Двамата се връщат в колите си, само че по-късно още веднъж стартират да се бият. В последна сметка са разтървани от инцидентни минувачи и пристигналите служители на реда.

До момента са разпитани 17 очевидци. Полицията се пробва да откри дали има записи от охранителни камери както от региона на случая, по този начин и по маршрута да двете коли. Арестуваният е престъпно проявен. Не е правилно изказванието, че с него имало още десетина души, които са удряли умрелия водач, декларират от прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР