При тежка катастрофа, станала най-вероятно заради неправилно изпреварване на пътя

...
При тежка катастрофа, станала най-вероятно заради неправилно изпреварване на пътя
Коментари Харесай

Четири жертви на неправилно изпреварване на пътя Пловдив-Карлово

При тежка злополука, станала най-вероятно поради погрешно изпреварване на пътя Пловдив-Карлово, край село Баня, в събота вечерта, са починали четирима души – трима от които са от едно семейство.

Инцидентът е станал към 18.30 часа, когато се сблъскали три автомобила - " Опел ", " Дачия " и " Фолксваген ". Първата кола се врязала в дърво. В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето са се намесили чиновници от пожарната със профилирана техника. На място е установена гибелта на 55-годишна жена. По-късно умрял 62-годишният ѝ брачен партньор, който е карал автомобил,. В колата за спешна помощ напът за болничното заведение са умряли 33-годишната им щерка и 34-годишният им сателит в колата.

Заради случая преминаващите коли се насочват по обходен маршрут от Карлово през село Марино поле, на разклона със село Ведраре към село Баня, откъдето се включват на основния път, коментират от полицията.

В злополуката са взели участие още две коли, само че те по никакъв метод не са се блъснали в първата кола.

Шофьорите на колите са в потрес и са обяснили, че са пробвали да избегнат неправилното изпреварване и са кривнали от пътя. Те са с леки пострадвания.

Предстои още един оглед на мястото на случая, с цел да се изяснят аргументите за тежката злополука.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР