При сделката за ЧЕЗ са налице серия от грешки. Това

...
При сделката за ЧЕЗ са налице серия от грешки. Това
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Нищо чудно всички да сме жертва на двойна игра на ЧЕЗ

При договорката за ЧЕЗ са налице серия от неточности. Това сподели в утринния блок на bTV Димо Гяуров, някогашен шеф на Националната разследваща работа.

Гяуров разяснява изваждането на електропреносната мрежа от листата с национално значими обекти: „ Нека кажем, че сме работили меко казано неразумно “.

По отношение не договорката с ЧЕЗ той сподели: „ От всички най-вече беше ненадейно българското държавно управление. Което е обидно в цялата обстановка “.

„ И от двете страни има нещо премълчано. Самите чехи настояват, че ЧЕЗ се държи като страна в страната, че е източвано, че олигархията има ползи. Със сигурност и от двете страни някой прави някаква игра “, счита той.

„ Нас това не ни интересува. Нас ни интересува да държим виновни нашите управляващи “, добави той.

„ Нищо чудно ние да сме жертва на една двойна игра на ЧЕЗ. И госпожа Върбакова да е жертва. Тя сега е сред чука и наковалнята. ЧЕЗ не е задължен да я изслушва. Не е задължен да даде на страната и една акция “, уточни Гяуров.

„ Нещата наподобяват като мочурище. Най-обидно беше че ние, отпред с нашето държавно управление, се оказахме сюрпризирани и негодни да реагираме съответно “, счита той.

Според Гяуров, изцяло е допустимо да се стигне още веднъж до обстановката, при която след митинги беше свалено предходното държавно управление на Бойко Борисов. „ И съм сюрпризиран, че държавното управление не го схваща “, добави той.

„ Ние влизаме от скандал в скандал. Част от тях са безусловно безсмислено и алогично основани “, съобщи Димо Гяуров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР