При нашествие на НЛО хората внезапно може да се окажат

...
При нашествие на НЛО хората внезапно може да се окажат
Коментари Харесай

Тайни стратегии при нашествие на НЛО

При настъпление на НЛО хората ненадейно може да се окажат застрашени от извънземните. В такива случаи огромните градове, където има струпване на хора, ще се окажат рискови поради суматохата, която ще обхване тълпите.

Провинцията ще е вид за избавление. Град с не повече от петдесет до 100 хиляди души население е добър вид да намерите леговище.

 Извънземни

Мястото, където ще се криете от нашествието на извънземните, би трябвало да бъде пространно и в това време да не се вижда елементарно.

То би трябвало да има и спомагателен излаз при положение, че извънземните го открият. Такива убежища могат да се открият в промишлените региони.

Подходящи са тухлени или панелни здания – недостроени цехове, изоставени хангари, както и подземни пространства. Не можете да оцелеете, в случай че сте напълно малко. Колкото е по-голям колективът, който се пробва да оцелее с взаимни старания, толкоз по-големи са възможностите на всички.

Най-добрият вид е огромна част от хората в този колектив да са родственици и другари, които се допълват от млади и физически здрави мъже, които са със спокоен темперамент.

Групата би трябвало да има водач, който да е с непреклонен престиж – това е доста значимо при дрязги в групата и възможен протест при липса на задоволително храна.

 НЛО

От време на време дребна част от колектива – най-издържливите мъже, би трябвало да излиза от убежището, с цел да търси храна и вода. Най-лесният метод е да се стига до магазин или хранителен склад, който не е унищожен от други нуждаещи се от артикули.

Тези, които излизат за артикули от убежището, би трябвало да внимават да не бъдат проследени от други хора, които са в търсене на място, където да се скрият от офанзивата на извънземните.

Въпреки че извънземните най-вероятно ще разполагат с високо софтуерни оръжия, всеки, който излиза отвън убежището, би трябвало да е въоръжен, с цел да може да реагира при вероятно нахлуване от нашествениците.

Хората, които ще се крият в убежището, не би трябвало да пушат, защото пушенето ускорява жаждата. За да се понижи загубата на вода от организма, би трябвало да се глътнат 5 грама сол и да се изпият няколко глътки вода.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР