При конфликт родените под знака на Скорпиона няма да покажат

...
При конфликт родените под знака на Скорпиона няма да покажат
Коментари Харесай

Скорпион при караници и сдобряване

При спор родените под знака на Скорпиона няма да покажат какъв брой доста ги визира това, което чуват. Те ще запазят самообладание и след това ще страдат в самотност.

Но сега на кавгата те няма да покажат никакви прояви на усеща. При спор Скорпионът е един от най-опасните съперници.

 Сдобряване

Скорпионът е задоволително образован и в това време убеден в личните си сили, с цел да нанесе насрещен удар на съперника си. Присъствието на други хора въобще не би го тормозило, даже ще се почувства по-добре, в случай че може да нанесе удар върху противника си пред аудитория.

Докато се кара, Скорпионът резервира хладнокръвие и може даже да се усмихва, колкото и да се ядосва вътрешно. На него му доставя наслаждение да усеща, че той владее ситуацията и ще излезе победител от конфликтната обстановка.

Трябва да се почувства доста мощно обиден, с цел да избухне и да изгуби желязното си хладнокръвие при спорове. Това може да бъде провокирано единствено от изменничество от страна на доста близки хора, на които Скорпионът преди този момент е вярвал безусловно.

Предателството от тяхна страна може да аргументи цялостна загуба на самоконтрол на Скорпиона. Единствено тогава Скорпионът може да увеличи звук и даже да се развика.

 Зодия Скорпион

Непредвидимият темперамент и държание на Скорпиона го вършат доста комплициран за побеждаване при спор и кавги.

Този зодиакален знак е прекомерно самолюбив, по тази причина при спор не очаквайте от него да се опита да се сдобрява с вас.

Дори да страда, Скорпионът няма да поеме самодейността за сдобряването самичък, а ще чака молба за това от ваша страна. Когато го помолят, Скорпионът е толкоз доблестен, че просто не може да откаже.

Затова помиряването ви е в забрадка вързано, в случай че сте близки другари с индивида, роден под този знак.

Но в случай че връзките ви не са толкоз близки, Скорпионът може единствено видимо да ви елементарни, само че другояче вечно да резервира презрението си към вас, защото ненавист той не е в положение да изпитва дълго.

Тогава нямате никакъв късмет да имате нещо общо още веднъж с този човек.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР