Президентският секретар Николай Копринков се ползва с облагите, които би

...
Президентският секретар Николай Копринков се ползва с облагите, които би
Коментари Харесай

БОМБА: Копринков се вози по Пътя на копринката с мерцедес на НСО и шофьор. Секретарят на Радев ползва сигнална лампа и спецрежим

Президентският секретар Николай Копринков се употребява с облагите, които би трябвало да се поставят само на началника му Румен Радев, алармират пред ПИК столичани. Те изпращат и фотоси на Копринков и на длъжностен автомобил - мерцедес на Националната работа за защита, който го взима всяка заран от вкъщи му в столичния квартал " Изток ".

 

Съседите му са учудени за какво президентски секретар употребява водач и кола НСО със специфичен режим на придвижване. Видно от фотосите, които ни изпращат живеещите в блока на Николай Копринков, скандално известният консултант на президента се радва на лукса на автомобил Мерцедес, оборудван със сигнална лампа за случаите, в които бърза.

 

Досущ като самия Радев, Копринков сяда на задната седалка на автомобила.

 

Какво постанова един елементарен президентски консултант да се радва на привилегиите на Националната работа за защита, не е ясно. Както и каква е крайната сметка, която страната ще заплати, с цел да може Копринков да бъде развозван по Пътя на копринката все едно е самият президент.

 

Припомняме, че през последните седмици името на Николай Копринков се завъртя още веднъж в общественото пространство, откакто ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски заприказва за така наречен Път на копринката, свързван със съществени корупционни практики.

 

Пеевски изпрати даже въпроси до прокуратурата за следствия, свързани както с Копринков, по този начин и със самия Радев и с други негови съветници.

Автор: pik.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР