Президентът Румен Радев заяви по време на последната консултация, проведена

...
Президентът Румен Радев заяви по време на последната консултация, проведена
Коментари Харесай

Изборите могат да дълбаят в кризите, предупреди Радев Възраждане

Президентът Румен Радев съобщи по време на последната консултация, извършена с " Възраждане " , че въпросът за властта е значим за рецесиите, само че хората чакат дейно решение от виновните институции, изключително от Народното събрание. Вие декларирахте, че вашата формула за излизане от рецесията са предварителните избори допустимо най-скоро, само че проблемите остават, могат да се задълбочат заради неналичието на парламент и да се повтори същата политическа настройка в Народното събрание, посочи президентът.

" Възраждане " няма да беседват, а ще ръководят сами

" Възраждане " ще ръководи единствено и само независимо,

Радев запита " Възраждане " по какъв начин партията им вижда изхода от политическата рецесия, ролята и мястото на нейното разрешаване.

Отново водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който пристигна в президентството дружно с Цончо Ганев, Петър Петров и Николай Дренчев, съобщи, че най-хубавият метод за излизане от рецесията са новите избори. Аргументите му по тази причина са, че сегашният парламент е банкрутирал и привършен . Парламентът с този му състав няма да е работещ, добави той.

По думите му за . Нека силата на хората бъде ориентирана към съревнование на хрумвания и платформи, в сравнение с към нова порция кавги, неприятни вътрешнопартийни и вътрешноминистерски битки. Дори и да има ново държавно управление, то единствено ще удължи мъката си и няма да издържи, счита Костадинов.
 Костадинов остава корав - без поддръжка за кабинет от импотентен парламент
Костадинов остава корав - без поддръжка за кабинет от импотентен парламент

Настояват за привикване на КСНС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР