Президентът Румен Радев участва в тържественото честване на 50-годишнината на

...
Президентът Румен Радев участва в тържественото честване на 50-годишнината на
Коментари Харесай

Президентът почете юбилея на гимназията си

Президентът Румен Радев взе участие в тържественото честване на 50-годишнината на хасковската Природоматематическа гимназия " Акад. Боян Петканчин ".

Радев връчи плакет за повсеместен принос на гимназията към образованието и възпитанието на генерации възпитаници, за внедряване на положителни и новаторски практики в региона на естествените науки и за интензивно присъединяване във образуването на образа на актуалното обучение в страната.

Румен Радев е приключил гимназията през 1982 година.

В речта си пред възпитаници, учители и общественици президентът акцентира, че ключът към триумфа на гимназията е възрожденският ѝ дух, всеотдайността и любовта на учителите.

" Никога не забравяйте Хасково, обичайте България, където и да сте. Никога не се предавайте, следвайте вашите фантазии и не давайте на никого да отнеме вашите криле. Успешен полет! "

Директорът на ПМГ " Акад. Боян Петканчин " Гергана Петрова връчи на Румен Радев юбилеен плакет, направен от учебното заведение по случай 50-годишнината, с посланието: Който носи в себе си някакво дарование, самичък ще откри метод да го изяви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР