„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това

...
„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това
Коментари Харесай

Борисов: Пъкленият им план е да оставят президента без бюджет по време на служебното правителство

„ Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.

„ Свали ви корупцията ", обърна се Борисов към ръководещите и означи: „ Преча им, тъй като нямат победа против мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова”.

„ Атанасов сподели, че са създали повече в сравнение с аз за 12 години. Прав е – токът нарастна 5 пъти, газът също нарастна, нафтата и бензинът са съвсем двойни”, сподели водачът на ГЕРБ.

Пъкленият им проект е да оставят президента без бюджет по време на служебното държавно управление. И през днешния ден какви оправдания единствено извадиха, че не отишли при Радев. Били на бюджетна комисия - ами и ние сме там, само че отидохме при президента. Но и без петел ще съмне, България ще я има постоянно, съобщи водачът на ГЕРБ.

Той още веднъж попита ръководещите „ кой им е привнесъл инфлацията”. По думите му ГЕРБ нямало да разреши повишаването на петрола, нафтата и газа. " Политическа партия вкараха медиатори. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина ", сподели водачът на ГЕРБ.

„ Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не желаят Радев и служебното държавно управление да имат пари”, сподели още Борисов.

„ Какво желаете от мен, какво ви преча? Това ви сподели и президентът Плевнелиев сутринта – по какъв начин да си оставя моето отроче ГЕРБ”, сподели Борисов.

" Ще пристигна време, в което тези същите ще схванат, че не стават за нищо. Ще дойдат и ще търсят помощ. Нито газ ще пристигна през юни, нито цените ще паднат ", обърна се министър председателят към държавното управление в оставка.

Народът е умен, бързо ги разпозна и по тази причина шеметно падат надолу, сподели още той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/553396203001117/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР