Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на

...
Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на
Коментари Харесай

Венци Стефанов с атака по Лудогорец

Президентът на Славия Венци Стефанов атакува Лудогорец по време на днешната конференция, която даде в Пресклуб “България”.

“Един човек дефинира по кое време да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И за какво не пишете тези неща? Да не сте плебеи някакви? Поместете го някъде това, с цел да видят хората какво споделям! Онзи човек желае неговият тим да играе в Шампионската лига.

Тази година и идващите години нещата в нашия футбол ще бъдат много по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, уверен съм. В момента Лудогорец има най-силния тим, незабавно след него е ЦСКА. През идващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният тим, само че в този момент е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните триумфи и съм ходил на мачовете. Защо всички би трябвало да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има тимове, които се навеждат, защото не могат да оцеляват. Вместо да даваме късмет на нашите деца, играят някакви бразилци. И след това имат претенции”, съобщи Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР