Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се надява тимът

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се надява тимът
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Дано Славия се качи с едно място в класирането

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че се надява отборът му да се изкачи най-малко с едно място в класирането. В момента " белите " са на пето място в efbet Лига с 42 точки - на 4 от второто място.

Босът на столичани добави, че се надява поради неприятното финансово положение на клубовете поради пандемията от ковид те да заложат на повече български футболисти.

" Трябва да си дадем сметка, че това наложително неявяване на спорта няма да се отрази добре на надпреварите. Хубаво е, че ще има почитатели на мачовете. Дано мачовете да им донесат наслада. Надявам се да няма и ексцесии по трибуните и всичко да мине под знака на феърплея. Играчите на Славия работят с готовност, само че мъчно може да се доближи формата на футболистите в идващите 6-7 мача. Ние разчитаме на български състезатели. На тях би трябвало да им бъде даден късмет да вземат участие в мачовете от родния шампионат. Наемникът постоянно си остава наемник. Дано националните треньори погледнат повече към родните футболисти, а не да чакат в представителните отбори да влязат чужденци. Иска ми се колкото може повече мачове да спечелим и да се качим най-малко едно място в класирането ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР