Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след поражението с 2:4

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след поражението с 2:4
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Очаквам футболист от европейски клуб, младите имат бъдеще

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва след провалянето с 2:4 от Иртиш ОМСК по време на зимния лагер в Турция. Според него много от младите момчета имат бъдеще, само че някои обикновени неточности са били в основата на провалянето.

Босът на " белите " разкри още, че Никита Колдунов евентуално няма да подпише с клуба, а също така се чака идването на първокласен бранител от европейски клуб.

" Видях доста хубави неща, само че и такива, които би трябвало да се изчистят. Това е работа на треньорите. Радвам се че младите стъпват крепко. Всички имат бъдеще ", показа той.

" Мачът потегли доста добре. После няколко елементрани неточности обърнаха резултата. Първото полувреме Калоян вкара дузпата и пропусна три положения. Ако си бяхме вракали ситуациите, щеше да е 6:4 ", съобщи Стефанов.

" От тези, които са на проби, Никита няма да остане. За централния бранител ще каже Тарханов. Очаквам още един централен защитник от европейски клуб, 26-годишен. Дай Боже да стане всичко дефинитивно да се реши ", приключи изявлението си притежателят на столичани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР