Слухът, пуснат вчера от хърватския портал germanijak.hr за интереса на

...
Слухът, пуснат вчера от хърватския портал germanijak.hr за интереса на
Коментари Харесай

Анте Шимунджа няма да става треньор на Хайдук

Слухът, пуснат през вчерашния ден от хърватския портал germanijak.hr за интереса на Хайдук към някогашния ментор на Лудогорец (Разград) Анте Шимунджа бързо утихна. За това се погрижи тогавашният албански национал и състезател на Хайдук Адриан Алиай, в този момент сътрудник на треньора на Марибор.

Мениджърът беше пределно явен, когато стана дума за бъдещето на Шимунджа.

" Оставете Шимунджа на мира, той не е алтернатива за Хайдук. Той подписа контракт с Марибор за още две години и остава в Марибор. Това са спекулации без реалистична основа ", сподели Алиай, представен от вестник " Слободна Далмация ".

Поредният провален сезон в Хайдук стана причина за съществени промени в клуба на всички равнища. Общото заседание избра нов президент и това е Иван Билич. Той би трябвало да сътвори напълно нова конструкция, откакто всички напуснаха поради неприятните резултати.

Първо се появи информацията, че идващият състезателен шеф на клуба ще бъде легендата Ален Бокшич. Бившият нападател на Марсилия, Лацио и Ювентус за последно работи на терен преди близо 15 години, когато за малко беше помощник-треньор на националния тим и по-късно влезе във федерацията на страната като управител по развиването. В последните години главно е издирван от италианските медии за разбори и мнения по въпросите, свързани с Ювентус.

Първият претендент за нов състезателен шеф на Хайдук беше Горан Вучевич, за последно заемащ същата позиция в саудитския Ал Насър, който обаче отхвърли предлагането.

Три кръга преди края на шампионата в Словения Марибор може да се надява само на класиране на 2-о място, защото изостава на 3 точки от заемащия го Олимпия (Любляна). По всяка възможност първенец ще стане отборът на Целие, който има 75 точки с 12 пред Олимпия.
 Сърбите ще имат нов народен стадион през 2026 година
Сърбите ще имат нов народен стадион през 2026 година

А ние по кое време?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР