Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на своя

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на своя
Коментари Харесай

Венци Стефанов: За да мислиш, че си президент с 60 или 70 клуба, значи си много прост

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва след успеха на своя тим с 1:0 над Арда. Той разяснява и случилото се пред БФС през седмицата.

“Тежък мач, имаха своите положения. Важното е, че победихме. И грозната победа е хубава”, стартира Стефанов.

„ Преди 2-3 месеца ги поканих, нали желаеха дебат. Като желае да пристигна, а на при тези дечица, където ги е изкарал да чупят. Този човек би трябвало да понесе цялата отговорност. Да отидеш да закараш там децата, да ги подстрекаваш. Трябва да бъде осъден за подстрекателство за осъществяване на вандалски дейности. Искам да го попитам защо желае да стане президент”.

„ Не дръзвам да обясня на Бакеро какво се случи, тъй като ще намерения, че живеем като туземци. След като можеш да претендираш, че 60 или 70 клуба са застанали зад теб и ти си президент, значи си доста елементарен. В българския футбол има доста клубове, над 600. Би трябвало малко да се чукнеш в главата, в случай че има нещо в нея. За момента виждам единствено стремежи без покритие. Щял да направи с доста пари… Как? Ще извади пари от неговия джоб? Ако ми покажете един човек, който е пил кафе от него”.

„ В понеделник ще бъда в Бояна, а той дали ще дойде… Сега ще го забележим дали има панталони. Да каже какво желае. Ние единствено на Конгреси ли ще си играем? Стигна толкоз. Ако съм на Боби, ще му дам един Конгрес, да го сапунисат и да си върви. Той ще е президент, един ще живее в Англия, различен в Испания. Как ще стане?”, попита Стефанов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР