Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори по актуални теми от

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори по актуални теми от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Боби отдавна да ги е пратил Левски в миманса

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва по настоящи тематики от родния футбол. Той разяснява напрежението сред Левски и Българския футболен съюз, както и наближаващия мач на " белите " с Черно море. Бизнесменът не подмина и тематиката за шефа на родните рефери Виктор Кашай.

" Промяна изрично би трябвало да има. Касай ли, Кашай ли, той, както споделят сърбите, " няма поема " от българския футбол. За тези 28 години, в които съм във футбола, съм видял доста съдии и доста техни шефове. А толкоз слаб - за първи път. Когато аз съм се занимавал с управление на футбола, Кашай е правил " бърррррр " в детската градина. Запишете си, гледайте мача в неделя с Черно море. Имаме двама централни бранители с по четири картона, в случай че не получат пети ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев ", съобщи босът на Славия.

" Нека, смъквам шапка на феновее на Левски, които дават от себе си, с цел да може към момента да го има Левски. Ако Боби Михайлов е на мястото си, то от дълго време да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА. Но те за това му се отблагодаряват. Но идващия по този начин ще им намаже ските... Преди две години трябваше да преведем парите ни за осигуровките. Бяха към 50 000 лв.. Закъсняхме, трябваше да ги преведем в четвъртък и ги преведохме в понеделник, тъй като ни забавиха заплащане. И във вторник, преди да схванат, че сме превели парите, ни се обадиха, че ще ни спрат сметките. А аз съм просрочен, не дължащ. А 40 милиона? Същото беше и с ЦСКА! Това е болежка. Не е вманиачен тоя що яде два зелника, а тоя дето му ги дава ", продължи Стефанов.

" Когато търсиш смяна, първо би трябвало да си безупречен. Аз мога да си заплащам всички отговорности и да не мога да си разреша да взема футболисти да съм втори или трети. А не може да хвърлят парите ей по този начин, да имаш 40 милиона отговорности и да те търпят. Камъни на нашия стадион? Следващият път билетите за господата левскари ще са 50, може и 100 лв.. Не си плащате и това дето чупите. Със сигурност това не са всички левскари, аз имам доста другари от Левски, читави хора. Но има такива, които прекаляват. Тези ме наскърбяват и за това, което бяха написали на рейса за детето ми, нека тях да ги стигне. Това е покруса, по какъв начин да ги почитам ", добави президентът на Славия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР