Не се чувствам особено добре след всичко случило се и

...
Не се чувствам особено добре след всичко случило се и
Коментари Харесай

В търсене на справедливост. Защо близките на убития Пейо Пеев излязоха на протест

Не се усещам изключително добре след всичко случило се и при неналичието на моя наследник. Случаят продължава да се развива. Нещата са доста неспокойни. Продължават офанзивите от страна на обвинените в убийството. Безпокоят ни и опитите им да вземат децата. Това сподели в BTV „ Тази заран " Иванка Пеева - майка на убития Пейо Пеев. Вчера близки и другари на Пейо излязоха на митинг пред Съдебната палата. Те са срещу решението на Софийския апелативен съд да пусне под домакински арест Габриела Пеева.

Пускането на Габриела под домакински арест ще й даде опция в действителност да се бори да вземе децата си, да ги отглежда. Надявам се, че способените органи ще положат всички старания. Вярвам в техния професионализъм, сподели още Иванка Пеева.

По думите й съдът не разполага с задоволително данни за здравословното и психическо положение на Габриела Пеева.

Не знам в тази обстановка кой може да подсигурява, че в случай че децата останат при нея, няма да им се случи нищо неприятно - нито физически, нито душевен. Това е доста огромна отговорност. Знаете, че има доста случаи, в които майки протягат ръка на децата си, сподели още майката на убития Пейо.

Според нея, с цел да се вземат ограничения, първо би трябвало да се изчака решението на съда и наказателния развой.

Иванка изясни, че още с встъпването на заповедта за настаняване на децата при тях, те са почнали работа с детски център.

Големият ни внук постоянно се среща с психолог, както и ние. Социални служащи идват на инспекции, с цел да видят по какъв начин се грижим за децата и в какво положение са те. Контролът при нас е непрестанен от инстанциите, които са ни ги поверили, изясни още тя.

Категорично майката на убития Пейо съобщи, че децата са изцяло здрави и изказванията на Габриела Пеева в съда са „ лъжа ":

Едното дете пристигна с мелатонин и се опитваше да си впръсква вечер в гърлото. Бебето също беше с капки. Но децата нямат потребност от приспивателни, изясни още Иванка.

Пред „ Тази заран " тя показа, че връзките им с биологичния татко на едното им внуче Велико поддържат връзка и са в положителни връзки.

Той е татко, който има право да види детето си, макар че е бил лимитиран. Интересува се по какъв начин е детето, купува неща, които са нужни за него. След като бе потвърдено, че той е биологичният татко, посещава детето постоянно и поставя грижи доколкото е допустимо. В положителни връзки сме и с неговото семейство. Всички сме потърпевши - ние загубихме сина си, а те към момента нямат достъп до тяхното дете и внуче, в умозаключение сподели майката на убития Пейо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР