Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ще пуснем Любо Пенев да се кандидатира, да види, че няма нищо задкулисно

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов разяснява кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. Босът на "белите " съобщи, че по време на Конгреса, който ще се организира през февруари, няма да има нищо подмолно. Освен Любо Пенев, за поста ще се кандитатира Борислав Михайлов.

“Ще пуснем Любо Пенев да се кандидатира на Конгреса против Боби Михайлов. Ние действаме мъжката и желаеме да покажем, че няма нищо задкулисно”, сподели Венци Стефанов пред "Меридиан Мач ".

Венци Стефанов: Банките преследват Любо Пенев

Както е известно, някогашният треньор на Литекс се съди с футболната централа, което се смята за спор на ползи и може да му попречи да се кандидатира за президент. Иначе самият Конгрес ще бъде на 15 или 16 февруари и поради заетостта на НДК около европредседателството евентуално ще се организира в хотел “Маринела”.

Венци Стефанов разяснява и успеха на Славия над Етър, която прати “белите” на полуфинал за Купата на България.

Венци Стефанов: Кирчо правеше платненки, когато ние бяхме първенци

“Играхме по-добре от тях и справедливо сме напред. Те имат искания за дузпите? При първата техният бранител игра с ръка, а при втората щяха да счупят крайници на Ивайло Димитров. Срещу нас са давали дузпи за погрешно дишане, а не сме ревали толкова”, съобщи той.

“Какво ще създадем за Купата на България е Божа работа. Всички противници на полуфинала са мощни, като аз притискам палци на Дунав да в профил Левски”, доълни още Стефанов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР