Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че всички опити на

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че всички опити на
Коментари Харесай

Путин призова Запада да забрави за опитите да анулира Русия

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че всички опити на западните страни да " анулират " Русия са глупави и безполезни , написа ТАСС, като цитира видеообръщение на президента към участниците на форума " Таврида.Арт ".

Путин подчертава върху обстоятелството, че историята се прави от хората . Според съветския водач опитите да се отстрани съветската просвета в целия свят са безполезни , тъй че те могат да бъдат забравени. Той прикани тези, които се пробват да създадат това, да си научат уроците от историята.

" Всички опити да се анулира нашата просвета, да се анулира Русия са безполезни. Това е просто нелепост. А тези, които мислят по различен метод, за тяхно страдание не са си научили уроците от историята ".

Владимир Путин

Президент на Русия

Апел към младежта

Според президента, съветската юноша, която може да мечтае, твори, работи и побеждава, ще продължи традициите на културата и ще обезпечи приемствеността на поколенията. Той добави, че всеки от участниците във фестивала е креативна и ярка персона. Путин уточни, че младежите съставляват разнообразни области на културата и изкуството, само че са обединени от общи полезности като религия в справедливостта, обич към родината, предпочитание за саморазвитие и откровено предпочитание да оказват помощ на хората.

Путин посочи, че участниците във форума със своите креативен достижения и каузи поддържат съветските бойци, офицери, доброволци и опълченци в Донбас. Той им благодари за това. Путин напомни, че сложните интервали в живота на страната са време на нови благоприятни условия и смели хора.

Война против съветския свят

Западните страни започнаха да постановат многочленни наказания против компании от Руската Федерация и руснаци на фона на войната в Украйна. През юни външното министерство разгласи " тотална дискриминация " на съветски жители в Европа и Съединени американски щати.

Руският външен министър Сергей Лавров счита, че западните страни са оповестили война на целия съветски свят. Той призна, че тази обстановка може да продължи дълго време. Според дипломата преди 30 години Западът е издигнал красиви лозунги за универсални полезности, които за жалост не следва. Лавров даде обещание, че Западът ще усети следствията от хибридна война против Русия.

Уважение вместо „ опити за отменяне “

Факт е, че западните страни се стремят да " унищожат " съветската просвета, сподели Путин през март. Той съобщи, че на Запад процъфтява остракизмът и се премълчават обстоятелства, които не се вписват в техните шаблони. В същото време той акцентира, че в Русия няма място за етническа непоносимост.

По думите на Путин всичко, обвързвано с Русия, в този момент е изправено пред „ просвета на анулацията “. И постоянно този развой протича с цялостното единодушие, а от време на време и с поощрението на държавните структури и едрия бизнес.

През май Сергей Кириенко, първи заместник-началник на кабинета на президентската администрация на Русия, предложи да се размени „ културата на анулация “ с почитание. Според него е належащо да се разпространява " просвета на правдивост, обичаи, открития и придвижване напред ".

Москва неведнъж е подчертавала, че макар всички старания няма да бъде допустимо да се „ анулира “ Русия. Както означи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, Белият дом не съумя да реализира „ анулирането “ на Русия на интернационалната сцена.

Тя добави, че през есента представители на съветското управление възнамеряват интензивни пътувания, които „ са свързани с действителността на протичащото се, а не с илюзията, която си прави Вашингтон “.

Източник: ТАСС
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР