Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че решението на страната

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че решението на страната
Коментари Харесай

Путин: Русия е преустановила, а не прекратила участието си в зърнената сделка

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че решението на страната му да прекрати присъединяване си в зърнената договорка е подбудено от заплахата, която основава Украйна за филантропичния кулоар в Черно море.

Русия предизвести за опасности при реализирането на зърнената договорка след отдръпването ѝ

Пред съветски публицисти Владимир Путин повтори версията, че за задачите на офанзивата с бойни дронове в събота против Черноморския флот отчасти е бил употребен филантропичният кулоар за експорт за зърно от украинските пристанища.

По думите му Украйна би трябвало да подсигурява, че няма да основава закани за гражданските плавателни съдове и за съветските бойни кораби.

" Не споделяме, че прекратяваме присъединяване си в тази интервенция. Казваме, че го преустановяваме. "

Попитан дали вчерашните масирани ракетни удари по територията на Украйна са били в отговор на офанзивата против Черноморския флот, Путин отговори “частично да ” и добави: “Това не е всичко, което бихме могли да създадем ”.

По мотив на вероятностите за започването на мирни договаряния с Украйна съветският президент съобщи:

" Как можем да обсъждаме възможни договорености, в случай че другата страна дори не желае да беседва с нас? Ще изчакаме. Може би ще се основат нужните условия, а нашата благосклонност е общоизвестна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР