Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес остана изключително доволен от

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Важно е Барса да се върне сред най-добрите, което ще е добре за всички

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес остана извънредно удовлетворен от триумфа на неговия отбор с 2:0 над Айтрнахт (Франкфурт) във финала за Суперкупата на Европа. Той изрази задоволството си от развиването на тима, работата на Карло Анчелоти, какво следва за отбора от тук нататък, само че и опцията за възможен заместител на Карим Бензема.

“Имахме добър сезон и тази Суперкупа ни развълнува доста. Първо би трябвало да си заслужим да сме на край и по-късно да ги печелим. Имаме страховит тим, което е резултат от многото упорита работа. Анчелоти води тима доста добре, това е доста значима част от триумфите ни и започваме новата акция с оптимизъм. Всичко върви добре за нас, само че би трябвало да продължим да работим за бъдещето.

Трансфери? Трябва да продължим да се готвим по този начин добре, сега не обмисляме нищо друго. Вижте всички тези нападатели, с които разполагаме. Бензема няма по какъв начин да бъде спрян, само че в случай че въпреки всичко това стане, имаме толкоз доста други момчета, че това няма да се усети. “Златната топка”? Смятам, че той към този момент я заслужи с представянето си в последните два сезона.

Новият сезон? Не можем да спечелим всичко и постоянно, само че ще работим, с цел да продължим да радваме почитателите оптимално.

Барселона? Има сезони, в които всеки тим се оправя по-добре или по-зле, само че Барса е един от най-важните клубове в света и е значимо да се върне към това равнище, което ще е добре за всички, за целия международен футбол”, съобщи Флорентино Перес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР