Президентът на Международната федерация по гребане (FISA) Жан-Кристоф Ролан ще

...
Президентът на Международната федерация по гребане (FISA) Жан-Кристоф Ролан ще
Коментари Харесай

Шефът на световното гребане пристига в Пловдив

Президентът на Международната федерация по гребане (FISA) Жан-Кристоф Ролан ще дойде в България за Световното състезание за мъже и дами, което ще се организира в Пловдив от 8 до 16 септември 2018 година България за пръв път ще одобри най-престижния гребен шампионат, откакто от 2011 година до момента семейства на Европейско състезание за мъже и дами (2011 г.), Световно състезание за юноши и девойки и мъже и дами в неолимпийските дисциплини (2012 г.) и Световни шампионати за мъже и дами до 23 години (2015 година и 2017 г.).

Жан-Кристоф Ролан, който оглавява интернационалната централа от 2014 година, беше в България и за Световните шампионати за мъже и дами до 23 години през 2015 и 2017 година Тогава французинът даде доста висока оценка за организацията на шампионатите, само че и означи, че без втори гребен канал България доста мъчно ще получи нови семейства на огромни надпревари.

Както е известно, след решение на последна инстанция на Върховния административен съд, беше дадена зелена светлина за построяването на втори гребен канал. Очаква се символичната първа копка за създаване на оборудването да бъде направена точно по време на Световното състезание по гребане за мъже и дами.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР