Президентът на Германската футболна федерация Бернд Нойендорф не иска да

...
Президентът на Германската футболна федерация Бернд Нойендорф не иска да
Коментари Харесай

Президентът на германския футбол не иска да къса контактите с ФИФА

Президентът на Германската футболна федерация Бернд Нойендорф не желае да прекъсне връзката с боса на Международната футболна централа (ФИФА) Джани Инфантино, макар различията сред двете организации в последно време, написа организация ДПА.

Нойендорф съобщи, че постоянно има спорове, само че „ това не значи, че няма да приказваме между тях в бъдеще. “ „ Това би било непрофесионално “, добави той пред Magenta

Германия бе измежду страните, които възнамеряваха капитаните на националните им тимове по футбол да носят лента с цветовете на дъгата от акцията One Love за поощряване на разнообразието, само че се отхвърлиха след опасността за наказания от страна на ФИФА. В отговор немските национали закриха устите си с ръце преди първия мач на отбора на Световното състезание.

Бернд Нойендорф съобщи, че не знае дали връзките му с Джани Инфантино са се влошили поради полемиките във връзка митингите в Катар и рецензиите към домакините на Мондиал 2022. Той увери, че е отворен за продължение на разговора с ФИФА и Инфантино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР