Президентът на Франция Еманюел Макрон подготвя психически населението за тежка

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон подготвя психически населението за тежка
Коментари Харесай

Макрон подготвя французите за голям трус и жертви

Президентът на Франция Еманюел Макрон приготвя душевен популацията за тежка зима, в която то ще би трябвало да прави " жертви ".

Той говорѝ публично вчера преди първото съвещание на държавното управление след летните отпуски и преди началото на нови политически сезон.



Предупреждавайки министрите си, че Франция е изправена пред " огромен трус ", само че демонстрира равнодушие, чийто край е близо, президентът сподели:

„ По принцип претърпяваме края на това, което може да наподобява като обилие, безплатна ликвидност (...) Недостигът на този и оня материал или технология се появява още веднъж, като този на вода “.

Войната в Украйна и световното стопляне са основните аргументи за идващите сложни дни, даде да се разбере Макрон. Франция е една от страните в Европа, които най-тежко пострадаха и не престават да страдат от суша и горски пожари.

Телевизиите снимаха директно и предаваха встъпителното изявление на президента - знак, че то е предизвестие освен към държавното управление и политическата класа, само че и към цялото общество. 

Макрон завоюва президентските избори през април, само че по-късно партията му загуби парламентарното си болшинство, а оттова и способността си да образува устойчиво държавно управление.

„ Моментът, който изживяваме, наподобява съставен от поредност съществени рецесии “, каза Макрон. По думите му, това, през което прекосяваме, е огромна смяна или огромно разтърсване “.

Думите му провокираха моментална реакция от водача на основната опозиционна партия, крайнолявата " Непокорна Франция " Жан- Люк Меланшон, който упрекна президента, че не осъзнава, че думите могат да бъдат оскърбителни за французите, които не живеят в " обилие ".

„ Еманюел Макрон не си дава сметка колко нараняващо може да бъде това за хората ", сподели Меланшон. „ Той не осъзнава, тъй като за тези другари изобилието продължава, той не желае облагите от рецесията да бъдат облагани с налози. Хора, натрупали милиони и милиони и милиони на гърба на коронавирус рецесията, на инфлацията. Така че за тях изобилието продължава ”.

" Fin de l`abondance ": pour Jean-Luc Mélenchon, Emmanuel Macron " ne se rend pas compte à quel point ça peut être blessant pour les gens "
— BFMTV (@BFMTV)

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-ново


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР