Соченият за извършител на жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов

...
Соченият за извършител на жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов
Коментари Харесай

Обвиненият в жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов: Само аз го удрях

Соченият за причинител на жестокото ликвидиране на 24-годишния Димитър Малинов описа пред съда през днешния ден, че единствено той е нанесъл удари по тялото на починалия юноша. Рангел Бизюрев се яви като очевидец в процеса против близнаците Динкови, упрекнати в укривателство.

Във съдбовната вечер Рангел Бизюрев и двамата братя Борислав и Валентин, били дружно. Тогава се получила информация, че Димитър обиждал Рангел пред други хора.

Бизюрев помолил единия от братята да му уреди среща с Димитър. Когато се видели, се сбили.

Обвиненият в тежкото ликвидиране сподели още, че той е видял по какъв начин Димитър се изправя след удар в корема и боричкане в гърдите, само че връщайки се малко по-късно, го намира на земята неподвижен, след което изпада в потрес от случилото се.

След това по съвет на единия от близнаците - Борислав, изкарва картата от телефона на убития юноша и я изхвърля дружно с апарата.

Слагат тялото на 24-годишния Димитър в багажника на колата на близнака и отиват на мястото, където го заравят. Кирка и лопата носи другият брат. Отгоре насипват строителни боклуци, а на идващия ден отиват на море.

Версиите на близнаците и упрекнатият в убийството за случилото се обаче се разграничават.

Преди старта на днешното дело за тежкото закононарушение, околните на 24-годишния Димитър стачкуваха за следващ път пред прокуратурата и съда

Те упорстват за доживотни присъди за всички, взели участие в убийството, както и за смяна в обвиняванията на близнаците – от укривателство в съучастничество.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР