Цените на медта в САЩ достигнаха рекордна премия спрямо глобалния

...
Цените на медта в САЩ достигнаха рекордна премия спрямо глобалния
Коментари Харесай

Цените на медта в САЩ скочиха до рекордно високо ниво с натрупването на средства

Цените на медта в Съединени американски щати доближиха рекордна награда по отношение на световния индикатор в Лондон, защото спекулативните средства се натрупват и търговците са принудени да покриват къси залози на международните най-важният промишлен метал.

Фючърсите на медта, търгувани в Ню Йорк, скочиха до най-високото си равнище за всички времена, като най-активният тримесечен контракт до юли се повиши с 11 % през миналата седмица до връх от над 5 $ за паунд в сряда.

Цената, равняваща се на повече от 11 000 $ за звук, усили разликата сред цените на медта в Съединени американски щати и световния пример в Лондон до рекордна разлика от над 1000 $. Обикновено двете са по-тясно свързани, като разликата е по-малка от $90 на звук, съгласно Citi.

Рязкото повишаване се дължи на спекулантите, които изтласкват търговци, които са считали, че наградата на американския пазар ще падне, съгласно осведомени с пазара. Страховете по отношение на равнището на наличните ресурси за доставка в Ню Йорк също насърчиха повече залаган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР