Президентът на Беларус Александър Лукашенко поиска ръководството на министерството на

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко поиска ръководството на министерството на
Коментари Харесай

Лукашенко изпрати войски на западната граница на Беларус

Президентът на Беларус Александър Лукашенко изиска управлението на министерството на защитата да предприеме всички ограничения за. Държавният глава направи съответното изказване в събота при посещаване на боен полбигон край Гродно.
" На първо място, за отбрана на западната перла на Беларус с център в Гродно. С приемането на най-строгите ограничения за отбрана на териториалната целокупност на страната ни ", съобщи Лукашенко, представен от държавната организация БелТА.
 Лукашенко: Протестите в Беларус са платени, Съединени американски щати стоят зад тях Лукашенко: Протестите в Беларус са платени, Съединени американски щати стоят зад тях
Беларуският президент Александър Лукашенко увери през днешния ден, че до дни ще „ реши казуса “ с протестното придвижване, което раздрусва...
Президентът на Беларус съобщи, че срещу неговата страна се употребява сюжетът на цветните революции с потреблението на външен фактор.
" Всичко е ясно. Както чакахме, всичко върви по проекта на цветните революции с нажежаване на вътрешната политическа обстановка в страната ", сподели той.
" Оригиналността и особеността на обстановката се състои във обстоятелството, че е обвързвана външен фактор, което не постоянно е по този начин. Обикновено те се въртят вътре, смъкват настоящото държавно управление. Но защото държавното управление у нас си тежи на мястото, гневно се съпротивлява, включиха външен фактор ", сподели Лукашенко.
Лукашенко също разгласи явна западна военна поддръжка за опозицията, за което свидетелства придвижването на войските на НАТО към границите на Беларус. " Виждате, че те към този момент влачат насам " различен президент " тук, вършат това съществено, доколкото западните страни наливат финансиране и поддръжка ", сподели Лукашенко.
 Политолог: Беларус не е Украйна Политолог: Беларус не е Украйна
Възможен ли е удобен излаз от рецесията в Беларус и допустимо ли е страната да го реализира без външна интервенция? Благоприятен излаз по...
" Военната поддръжка е явна - придвижването на войските на НАТО към границите ", акцентира беларуският водач. Според него опозицията възнамерява да се обърне към западните страни, в тази ситуация към членовете на НАТО, с цел да защитят популацията. " Въведат ли войски - и можете да сложите завършек на Беларус ", сподели Лукашенко.
Президентът смята поддръжката на западните страни за опозицията за директна интервенция в обстановката в Беларус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР