Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес атакува словесно голямата звезда

...
Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес атакува словесно голямата звезда
Коментари Харесай

Хьонес утрепа Неймар: Този не ми изглежда толкова добър

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес нападна словесно огромната звезда на Пари Сен Жермен Неймар. Босът на баварците въобще не споделя гледището, че бразилецът ще бъде новият владетел във футбола.

Бащата на Неймар вечерял с боса на Реал

През актуалната акция жребият в Шампионската лига отреди ПСЖ и Байерн да споделят една и съща група. Французите реализираха популярен триумф с 3:0 в първия от директните конфликти, а резултатът струваше поста на тогавашния треньор Карло Анчелоти. При идната им среща отпред на германците към този момент бе застанал Юп Хайнкес, което докара до победа с 3:1. Ако тя беше по-изразителна, Байерн щеше да излезе като отличник в групата, само че първата позиция остана в ръцете на парижани.

Пике: Неймар отиде в ПСЖ поради Златната топка

В двата мача Неймар се разписа само на „ Парк де Пренс”, а на „ Алианц Арена” пропусна няколко преференциални шанса. Това сътвори избрани заключения у Хьонес, който очевидно не се впечатли и от третото място на бразилеца за „ Златната топка”.

„ Неймар въобще не ми наподобява толкоз добър”, съобщи босът на Байерн пред група почитатели на тима.

Перес се умилква на Неймар: Реал дава всичко на огромните футболисти

„ Ние не можем да влагаме 222 милиона евро в Неймар. Той просто не ми се вижда задоволително добър. Не можем да си позволим и 180 милиона за Мбапе, който в действителност харесвам”, добави Хьонес.

Най-скъпата покупка на Байерн през предишното лято бе централният халф Корентен Толисо. Той дойде от Олимпик Лион против 41 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР