Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална
Коментари Харесай

Михайлов се срещна с президента на израелския футбол

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов одобри на публична среща сътрудника си от Израелската футболна асоциация Орен Хасон и вицепрезидента Ави Леви в Националната футболна база „ Бояна “ през днешния ден. Разговорът бе проведен по инициатива на ръководителите на футбола в Израел, като бяха разисквани значими тематики, касаещи развиването на играта на национално и интернационално равнище. Бяха споделени и най-хубавите практики и нововъведения във футболните процеси в България и в Израел.

Визитата на господин Хасон, президент на ИФА от 2019 година, е следващата среща на високо равнище на Борислав Михайлов в последните седмици. В средата на октомври той одобри гръцкия си сътрудник Панайотис Балтакос и изпълнителния шеф на Гръцкия футболен съюз Яковос Филипусис.

В близко бъдеще президентът на БФС ще организира още работни срещи с високопоставени фигури от интернационалната сцена за обмяна на градивни хрумвания поради дългогодишния му опит като член на Изпълнителния комитет на УЕФА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР