Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева
Коментари Харесай

Илиана Раева: Клубното първенство беше прекрасен завършек на поредната златна година

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева съобщи, че Държавно клубно състезание е било прелестен свършек на следващата " златна година " на този спорт.

" Завърши последното съревнование за 2022 година - Държавно клубно състезание. Състезанието беше с награден фонд 40 хиляди лв., подсигурен от нашия спонсор Палмс Бет. Идеята за образуване на подобен формат на съревнование е на генералния секретар на БФХГ Росина Атанасова! Участие взеха 12-те най-хубави клуба, които се образуваха, откакто бяха взети поради класиранията им във всички държавни шампионати в трите категории (елит, А и Б) ", написа Раева във Facebook.

" Това е единственото съревнование, в което за всеки стадий се тегли чоп, който слага в пряк дуел всеки два клуба и на правилото на елиминирането до финала стигат 3 клуба, които се борят за разпределението на златния, сребърен и бронзов орден. За втора година, след доста страсти и мощни, само че единствено позитивни пристрастености, Купата и златните медали отидоха в клуб Илиана! Напълно справедливо! И в трите стадия всички състезателки на клуба демонстрираха прелестна подготовка. Поздравления за президента на клуба Ина Ананиева, която последните години прави чудеса с развиването на състезатели и треньори в клуба си! Честито и отлично на треньори и състезатели! ", добави Раева.

" Със сребърните медали се окичиха състезателите на клуб Левски-Триадица. Поздравления и за тях, тъй като те също демонстрират прелестна работа със състезателите си на всички равнища! Браво! Трети изненадващо стана тимът на Велбъжд. Честито! В този формат на съревнование се желае и отлична тактика, която дава късмет за по-добро класиране от предстоящото. Точно такава тактика оказа помощ на Велбъжд против Нюанс НСА, както и на Тракия Пловдив против Левски ", сподели още президентът на БФХГ.

" Поздравления за 12-те взели участие клубове в това влиятелно съревнование! Видях в другите стадии доста надарени състезателки с капацитет за бъдещето. Благодарим на нашите спонсори, които бяха подготвили дарове за всички състезателки, треньори и съдии, както и дарове, които бяха разиграни в лотария за феновете изпълнили трибуните в зала " София ". Състезанието беше доста емоциално, тъй като триумфът е за всеки клуб! Залата беше цялостна и публиката сътвори невероятна атмосфера. Това държавно състезание беше прелестен свършек на следващата " златна година " на българската художествена гимнастика! Успех и Вяра, сътрудници! ", написа още Илиана Раева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР