Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински изрази увереност, че

...
Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински изрази увереност, че
Коментари Харесай

Президентът на боксовата ни федерация със силни думи за Стойка Кръстева

Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински изрази убеденост, че Стойка Кръстева занапред ще продължи да носи още наслада, триумфи и популярност на страната, към този момент в амплоато на треньор.

Олимпийската ни шампионка от Токио се отдръпна от кръга, като ще се отдаде напълно на треньорска активност.

„ Благодаря на Стойка за целия път, който извървяхме дружно. Радвам се, че ще продължим да работим и тя ще може да трансферира своя опит и знания на младите. През тези години имаше доста хубави моменти. Разбира се, имаше и такива на компликации. Тя е страховит образец за цяла България, освен за бокса. Човек би трябвало да преследва задачите си, да не се отхвърля и да отстоява себе си. Оттук нататък имам вяра, че тя ще осъществя своя капацитет в новото си амплоа като треньор.

Не веднъж доказахме, че сме отличен екип. Ще надграждаме по отношение на това, което постигнахме дружно. Тя ще бъде образец за младото потомство. Има доста опит, познания и умения. Освен това нищо не ѝ е загадка, следи развиването на спорта и познава всички тънкости и нововъведения. Вярвам, че имаме какво още да допринесем за развиването на българския бокс и славата на България”, показа Красимир Инински.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР