Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо изрази задоволството си от

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Президентът на Атлетико Мадрид: Гризман показа, че има голямо желание да се върне при нас

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо изрази задоволството си от завръщането на нападателя Антоан Гризман в тима с наем от Барселона, който може да се трансформира в непрекъснат трансфер.

“Имахме шанса да си осигурим Гризман за идващите две години. Не разчитахме на това, че ще го притеглим, само че същото по този начин не чакахме Саул Нигес да си тръгне. Все още не съм приказвал с него, тъй като е с тима на Франция. Преди две години той ни напусна по чудноват метод. Той обаче сподели, че има огромно предпочитание да се върне в Атлетико. Има почитатели, на които това няма да им хареса, само че има и други, които бяхме очаровани от концепцията за завръщането му. В последна сметка значимото е представянето и това да имаме най-хубавия състав. Той дойде при изключителни за нас условия и това демонстрира какъв брой доста той искаше да играе тук.

Дали бих схванал възможните освирквания против него? Бих ги схванал, само че желая да кажа, че нищо няма да реализираме с това. Когато той си потегли, единственото, което споделих, беше, че в Барселона няма да го обичат по този начин, както тук. Дали това е най-хубавият състав на Атлетико? На хартия това е най-важният ни план във връзка с играчите, само че започваме всеки сезон с интерес и неспокойствие. Всички споделят, че имаме най-хубавия състав, тъй че би трябвало да се борим за всичко. Разполагаме с един приказен състав и един необикновен треньор, който ни даде 10 триумфални години”, съобщи Сересо за предаването El Larguero по Cadena SER.

Междувременно, съгласно каталунския " Спорт " част от играчите на Барселона били удовлетворени от напускането на Гризман, който по този начин и не съумял да стане част от колектива в съблекалнята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР